Ponies en paarden

Naam:                Sjors (Penny S)

geboren:            23-03-1997

Vader:                 Landwind II

Stamboek:         KWPN

Sjors is een hele bijzondere dame. Ze heeft in het verleden met een gehandicapt jongetje gesprongen en als je even uit balans raakt, staat ze direct stil. Ze zal nooit en te nimmer iemand kwaad doen. Ze kan erg goed dressuur lopen en ook springen vindt ze helemaal geweldig. Ze doet altijd haar best om de ruiter een goed gevoel te geven.

 

Naam:                  Shore Brooks Sunday

Geboren:            23-04-2007

Stamboek:         Welsh pony

Vader:                  Criccieth Hywel

Sunday is vooral erg knap met zijn enorme lange Barbie manen en hij is ook heel lief! Hij doet het meestal rustig aan, maar kan ook weleens snel zijn. Springen vindt hij erg leuk en zoals je kan zien, heeft hij een heel mooi hartje op zijn neus.

 

Naam:                  Shore Brooks Here we go

Geboren:            27-04-2007

Stamboek:         Welsh

Vader:                 Criccieth Hywel

Here We Go is een hele lieve pony. Hij zal je nooit kwaad doen, maar hij wil weleens de andere kant opgaan dan dat je zelf aangeeft. Hij doet het altijd rustig aan en verovert vele harten van lieve kleine meisjes.

 

Naam:                 Loeka van Stal Ginnflairs

Geboren:            2-5-1997

Vader:                 Carel van de Schaapshoeve

Stamboek:         Shetlander

Loeka is een zeer actieve pony die graag wil werken, maar niet van aansingelen houdt. Springen kan ze ook en ze geeft de ruiter daar veel vertrouwen in. Verder is Loeka een dikke lieverd die erg goed kan praten en nooit haar mondje dichthoudt.

 

Naam:                  Pleun van Stal Ginnflairs

Geboren:            2-7-2000

Vader:                  Fortissimo van de Romer

Pleun is de dochter van Loeka. Ze heeft een eigen willetje, maar is ook wel lief.

 

Naam:                  Wilson

Geboren:            24-06-2003

Vader:                  San Remo

Stamboek:         KWPN

Deze ontzettend grote, lieve en knappe meneer is erg goed opgeleid en wil iedereen graag iets leren. Hij is erg betrouwbaar en heeft heel veel potentie.

 

Naam:                  Nando

Geboren:              6-05-1997

Vader:                 Nucari

Stamboek:           NRPS

Nando is een ervaren wedstrijdpony die op hoog niveau heeft gesprongen en gedressuurd. Nando wil erg graag werken en als er een feestje is staat hij vooraan.

nando

Naam:                 Ayden

Geboren:            1-4-1999

Ras:                     Tinker

Ayden, de man met de snor, wil graag geknuffeld en gepoetst worden en is erg lief en betrouwbaar. Hij houdt ontzettend van buitenritten en dressuurwedstrijden en gaat daar dan ook voor de volle 100% voor!

 
 

Naam:              Dinky Toy
Geboren:         1-5-1992
Dinky Toy is onze trots en onze rots in de branding. Ze is meervoudig Gronings Kampioen in de hoogste klasse van de dressuur. Dinky heeft al honderden kinderen leren paardrijden en hun het vertrouwen gegeven.

 

Naam:                  Joni

Geboren:             1-5-1998

Joni is een dikke lieverd. Ze kan erg goed lopen en springen en verovert ieder hart met haar mooie grote ogen. Af en toe is ze wel eigenwijs en doet ze even lekker waar ze zelf zin in heeft.

 

Naam:                 Fleur

Geboren:            1-4-2005

Stamboek:         New Forest

Fleur, onze springkampioen, is een ontzettend lieve pony. Fleur is de leider van de kudde. Ze werkt heel erg hard en ziet af en toe een spookje.

 

Naam:                  Balou

Geboren:            21-5-2005

Vader:                  Larsto

Ras:                       Fjord

Balou de beer, ofwel knuffelbeer, is soms een beetje lomp, maar bedoelt het erg goed. Hij wil heel graag werken en wil weleens de andere kant op dan de ruiter wil. Balou heeft veel uithoudingsvermogen en je hebt zeker geen zweepje nodig. Balou heeft al vele kinderen en volwassenen leren rijden.

 

Naam:                  Julius

Geboren:              1-04-1998

Kleur:                   Roodschimmel

Julius is een pony die vele kinderen heeft leren paardrijden. Hij heeft wel af en toe een pauze nodig om te mesten en hij vindt het niet fijn als hij een tikje op zijn kont krijgt. Julius is, ondanks dat hij af en toe zijn nukken heeft, een ontzettend lieve pony.

 

 

julius1