Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Driedaags ponydagkamp

17 augustus- 09:30 - 19 augustus- 16:00

€165

Wil je de hele dag doorbrengen bij de pony’s op de manege, paardrijden en leuke spelletjes en activiteiten doen? Dat kan! In de laatste week van de zomervakantie organiseren we van dinsdag 17 augustus tot en met donderdag 19 augustus een superleuk ponydagkamp. Het ponydagkamp is elke dag van 9.30 tot 16.00 uur en bedoeld voor iedereen tussen de 6 en 16 jaar.

Tijdens het kamp wordt er extra aandacht besteed aan het verzorgen, opzadelen en omgaan met paarden en pony’s. Uiteraard wordt de lunch tussen de middag verzorgd. Met het rijden zorgen we dat iedereen in de juiste groep komt, zodat je een veilige en leuke ervaring zult hebben!

De kosten zijn € 165 voor deze drie onvergetelijke dagen. Als je aan alle drie de dagen deelneemt krijg je op de laatste dag ook een Hippisch Centrum Eelde t-shirt.

Wil je één dag deelnemen dan zijn de kosten € 60 per dag.

De aanbetaling is € 60 en dit bedrag dient na de inschrijving te worden voldaan. Hiervoor ontvang je een factuur.  Wanneer er niet aanbetaald is, ben je niet ingeschreven. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd bij afzegging/ annulering.

Opgeven kan via dit formulier:

Opgeven voor alleen de dinsdag kan niet meer, wel voor alle drie de dagen of de woensdag en/ of donderdag.
Dit is alleen nodig voor het T-shirt als alle drie de dagen wordt meegedaan.
Straat, huisnummer, postcode, plaats

Gegevens

Begin:
17 augustus- 09:30
Einde:
19 augustus- 16:00
Kosten:
€165